Danilo Nikolić trenira sa ekipom, oporavak ide po planu

ABA League 28. jan 202218:35 > 18:456 komentara
KK Budućnost Voli

Danilo Nikolić, reprezentativac Crne Gore i momak koji je imao velikih zdravstvenih problema pre početka sezone, oporavlja se od operacije koja je obavljena u Turskoj, oseća se sve bolje i bolje, a pre nešto više od dvadesetak dana je počeo lagano da trenira i sa ekipom Budućnosti.

Danilo je imao i lakšu povredu, pa je ponovo morao na pauzu, ali se prema snimcima iz glavnog grada Crne Gore, ponovo vratio na parket. Za sada je još uvek neizvesno kada će Danilo moći da pomogne ekipi Budućnosti i reprezentaciji Crne Gore na zvaničnim mečevima, jer se još uvek čeka na zaleno svetlo od nadležnog medicinskog tima, koji je izvršio hiruški zahvat, ali je svakako, izuzetno lepo videti Danila Nikolića, ponovo sa košarkaškom loptom, na terenu.

U međuvremenu, Budućnost očekuje okršaj sa Cedevita Olimpijom koji je na programu 30. januara sa početkom u 19 časova, a dva dana kasnije sledi duel sa Virtusom u Bolonji, u 11. kolu Evrokupa.

Izabranici Aleksandra Džikića spremni se za velika iskušenja koja ih očekuju, a atmosfera u timu je sve bolja i bolja, jer povrede, problemi sa koronavirusom, polako ali sigurno ostaju iza Podgoričana.

Komentari

Vaš komentar