Edžim pred Zvezdu: Čvrsti su i jaki, ali takvi smo i mi

Podeli:
KK Budućnost

Naredna runda ABA lige rezervisana je za okršaje velikih rivala iz Crne Gore i velikih rivala iz Srbije. U međuvremenu, rivalitet je prerastao na regionalni i evropski nivo, pa dueli Mornara i Partizana, odnosno Crvene zvezde i Budućnosti privlače zaista veliku pažnju.

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti je na programu u nedelju, 6.decembra sa početkom u 18 časova.

“Crvena zvezda je izuzetno kvalitetna ekipa, pokrivena na svim pozicijama. Do sada nije doživela gorčinu poraza u regionalnom takmičenju, kao ni mi. Naš rival pruža veoma dobre partije u Evroligi, a i mi možemo da se pohvalimo da za sada sigurnim koracima idemo ka cilju, a to je plasman u TOP 16 fazu Evrokupa. Meč koji sledi će doneti veliku borbu, a posle derbija, jedna ekipa će doživeti prvi poraz u ABA ligi. Nadam se kao i svi u timu da to nećemo biti mi”, naglasio je Melvin Edžim jedan od najboljih igrača Budućnosti i momak koji je opravdao očekivanja stručnog štaba i navijača, a zatim nastavio:

“Upoznati smo sa kvalitetima Zvezda. Radi se o čvrstom i jako timu, koji insistira na agresivnoj odbrani iz koje nastoji da stigne do lakih poena iz tranzicije. Imaju dosta igrača koji poseduju veliki ofanzivni potencijal. Međutim, smatram da smo čvrsti i jaki i mi. Na Zvezdinu agresivnost i čvrstinu moramo da odgovorimo istom merom, ako želimo, a želimo da budemo konkurentni i da stignemo do pobede u Beogradu”.

Zvezda je prva na tabeli ima skor 8-0, dok Budućnost ima učinak 5-0.