Trener FMP najavljuje: Zvezda trenutno igra najbolju košarku

ABA League 25. dec 202110:40 > 10:4513 komentara
KK FMP

Trener košarkaša FMP Nenad Stefanović najavio je da njegova ekipa bez pritiska čeka Crvenu zvezdu, te da taj meč vidi kao priliku da se njegovi igrači predstave široj javnosti u što boljem svetlu.

FMP u 13. kolu regionalne ABA lige dočekuje crveno-bele. Ekipa iz Železnika je do sada zabeležila 10 pobeda, uz dva poraza, dok Zvezda ima skor od 11 pobeda i jednog poraza.

„Zahvaljujući izvanrednim rezultatima koje smo napravili u prvih 12 kola, obezbedili smo sebi lepu priliku da u naredna dva meča sa jednim od najboljih timova u ABA ligi odigramo totalno rasterećeno i samo sa velikom željom da se široj košarkaškoj javnosti predstavimo u što boljem svetlu. Crvena zvezda pored toga što je prvak ABA lige i učesnik Evrolige, mislim da trenutno igra najbolju košarku. Ne samo u ABA ligi, već i u Evroligi iz nedelje u nedelju pokazuje da bez ikakvih problema može da pobeđuje najbolje evropske timove i da se nosi sa njima na najbolji mogući način“, istakao je Stefanović.

„Njih predvodi jedan od najuspešnijih trenera na ovim prostorima i nema mnogo stvari u kojima su loši, pogotovo defanzivno. Mi ćemo se potruditi da odigramo našu najbolju moguću utakmicu, bez pritiska i da probamo da vidimo gde smo u odnosu na jedan tako kvalitetan tim“.

Ovaj meč će imati i humanitaran karakter. Celokupan prihod od karata ide za lečenje devojčica Lane i Lenke, a klupski partner Meridian doniraće 20.000 dinara za svaku pogođenu trojku na utakmici.

„Voleo bih da pozovem publiku da dođe u što većem broju na utakmicu u nedelju, s obzirom da će utakmica imati i humanitaran karakter i da će celokupan prihod od karata ići za lečenje devojčica Lane i Lenke. Jedan od poziv da bude puna hala, da uživamo svi u dobroj atmosferi i nadam se dobroj utakmici“, dodao je trener ekipe iz Železnika.

Meč je na programu u nedelju od 12 časova.

Komentari

Vaš komentar