Golemac: Čestitam momcima, slede nova iskušenja

Podeli:
Cedevita

Izabranici Jurice Golemca, uspeli su za samo tri dana, dva puta da pobede ekipu Budućnosti, jednom u TOP 16 fazi Evrokupa, a drugi put u odloženom meču ABA lige.

Trener tima iz Ljubaljane, imao je mnogo razloga za zadovoljstvo, iako to nije pokazivao na pres konferenciji. Njegovi izabranici su dobili triler u Evrokupu, a zatim nadigrali šampiona Crne Gore u regionalnom takmičenju.

„Čestitam momcima na zaista sjajno odigranom meču. Uspeli smo da pobedimo izuzetno kvalitetnu ekipu Budućnosti dva puta za samo tri dana. U odnosu na prvi meč, koji je bio neizvestan i dramatičan, u ovom koji je ostao iza nas, smo odigrali odlično u oba pravca. Uspeli smo da zaustavimo ofanzivni potencijal rivala, a sa druge strane, stizali smo do lakih poena iz tranzicije, otvorenih pozicija za šut koje smo umešno koristili“, rekao je Jurica Golemac i nastavio:

„Nemamo vremena za slavlje i radovanje, mada su momci to zaslužili. Očekuje nas gostovanje Splitu, a zatim i nastavak takmičenja u TOP 16 fazi Evrokupa i duel sa Burgom. Ono što je bitno, ne smemo da poletimo, niti da pomislimo da smo uradili nešto veliko. Tek nas očekuju iskušenja i jako važne utakmice, a prikazano protiv Budućnosti treba da bude stimulans da nastavimo sa još jačim radom, te da iz utakmice u utakmicu budemo što bolji“.

Izabranici Jurice Golemca, posle dve pobede nad ekipom Budućnosti, sa mnogo samopouzdanja i optimizma očekuju duele sa Splitom i Burgom. Tim iz Ljubljane u regionalnom takmičenju ima skor 10-3, a u TOP 16 fazi Evrokupa 1-1.

Komentari

Vaš komentar