Ivišić pred Zvezdu: Nastojaćemo da budemo konkurentni

SC Derbi/Filip Roganović

Izabranici Duška Ivanovića ruše prepreku za preprekom. U Evroligi su slavili protiv Albe, Asvela, Makabija i Virtusa, u ABA ligi protiv Cibone i Partizana, pa sa mnogo samopouzdanja kreću put Podgorice, gde će 4. decembra odmeriti snage sa ekipom SC Derbija.

Popularni “studenti” iz glavnog grada Crne Gore mirno čekaju meča koji sledi, jer su primarni cilj u prethodnom period ostvarili. Pobedili su Borac iz Čačka na svom parketu, uspeli su od minus 19 da stignu do preokreta u Splitu, pa sada imaju skor 4-4.

“Zvezda je formirala moćnu ekipu, imala je problema i oscilacija na početku sezone, ali nakon promene trenera, Zvezda je ušla u seriju pobeda i to protiv izuzetno zahtevnih i kvalitetnih rivala. Poštujemo Zvezdu, cenimo sve što je ostvarila, cenimo i poštujemo nivo na kojem je sada, ali bez straha čekamo meč koji sledi. Mi nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo”, naglasio je mladi i talentovani Tomislav Ivišić, pa nastavio:

SC Derbi/Filip Roganović

“Teško je reći odakle preti najveća opasnost kada je Zvezda u pitanju. Radi se o rivalu koji je pokriven na svim pozicijama, koji na izuzetno visokom nivou igra u oba smera. U duel ulazimo rasterećeno, odlučni u nameri da se borimo do poslednjeg atoma snage, sa ciljem da budemo konkurentni, a da iz eventualne konkuretnosti, pokušamo da napravimo iznenađenje”.

Utakmica između SC Derbija i Crvene zvezde na programu je 4. decembra sa početkom u 17 časova. Zvezda je favorit, Zvezda ima skor 7-1, SC 4-4. Da li će Podgoričani uspeti da pariraju izabranicima Duška Ivanovića koji igraju na izuzetno visokom nivou, od kako je Ivanović preuzeo ekipu, ostaje da se vidi.

Komentari

Vaš komentar