Jeremić: Srećan sam u Baru, moramo da pobedimo FMP

Podeli:
KK Mornar/MEDIA Pro

Košarkaši Mornara odlučni su u nameri da stignu do pobede protiv FMP Železnika, odlučni su u nameri da nastave borbu za mesto u polufinalu plej-ofa.

Utakmica je na programu 5. aprila, sa početkom u 16 časova, a ono što sigurno raduje sve navijače Mornara je činjenica da Barani u meč koji sledi ulaze u kompletnom sastavu. Nedavno se na parket vratio Ajzeja Vajthed, a sada će u timu biti i Džejkob Pulen.

Neizvesno je koliko će Pulen moći da pomogne u meču koji sledi, ali je njegovo prisustvo u timu, dovoljno da podigne atmosferu na vrhunski nivo. Dodatni motiv u meču koji sledi imaće i Marko Jeremić, koji je nedavno stvaio paraf  na novi dvogodišnju ugovor sa timom iz Bara.

Srećan sam što ostajem u Baru. Kad mi je predsednik kluba Đorđije Pavićević ponudio nastavak saradnje nisam se razmišljao ni jednog trenutka”, naglasio je Marko Jeremić i nastavio:

“Konačno smo kompletni, pa u veoma dobrom raspoloženju čekamo meč u Železniku. U pitanju je meč koji za nas, kao i svi ostali do kraja sezone, nosi prefiks biti ili ne biti. Na tabeli, FMP je u donjem delu, ali to nas neće zavarati. Radi se o kvalitetnoj ekipi koja je dolaskom novog trenera podigla nivo forme. Moramo maksimalno ozbiljno da uđemo u meč. Nikako ne smemo da se opustimo jer su nam bodovi neophodni, a pobeda jedina opcija kada je reč o borbi za mesto u polufinalu.”

Podsećanja radi, Marko Jeremić je prošlog leta iz FMP Železnika stigao u Mornar, a sada će na dobro poznatom parketu nastojati da donese prevagu Baranima u meču koji je od velikog značaja za oba tima.

Utakmica u kojoj će se Mornar boriti za pobedu koja ostavlja klub iz Bara u borbi za mesto u polufinalu, a FMP za pobedu koja bi bila od vitalnog značaja u nastojanju da se pobegne iz opasne sezone, počinje u 16 časova.

Komentari

Vaš komentar