Jovanović i Gnjidić: Uz navijače, do pobede protiv Mornara

Podeli:
Vladimir Jovanović
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Cibona je u seriji poraza. Izabranici Vladimira Jovanovića, posle dobrog starta sezone, pet puta uzastopno su teren napuštali pognute glave, a loš niz, nastojaće da prekinu protiv Mornara iz Bara.

Utakmica 14. kola ABA lige, na programu je 3. januara sa početkom u 14 časova. Cibona će imati prednost domaćeg parketa, Cibona je slavila u Baru, ali je u međuvremenu, Mornar značajno podigao nivo igre, pa je od 0-6, stigao do skora od 5-8. Identičan učinak ima ekipa iz glavnog grada Hrvatske.

“Imamo dosta problema sa povredama, ali nećemo u tome tražiti opravdanje. Naša prva utakmica je bila odlična i za mnoge smo iznenadili Mornar u gostima, iako smo od tada pokazali da se možemo nositi sa jačim protivnicima. U međuvremenu, Mornar se dosta podigao kao što se i očekivalo. Očekuje nas potpuno drugačija utakmica u odnosu na početak sezone. Verujem u svoje izabranike, uz pomoć publike, mnogo energije i agresivnosti u oba pravca, možemo do dragocenog trijumfa”, naglasio je trener Cibone, Vladimir Jovanović.

Talentovani Lovro Gnjidić, koji je tokom leta bio velika želja Mornara iz Bara, ali je ipak ostao u Ciboni, kao i Vladimir Jovanović, veruje da on i saigrači, mogu da prekinu seriju poraza, upravo protiv Mornara iz Bara.

Lovro Gnjidić
foto: ABA/Borac/Duško Radišić

“Barani su dosta toga promenili od početka sezone, napredovali su i skupili dosta pobeda. Mi smo u proteklom periodu imali dosta problema sa povredama i sastavom tima, imamo ih i sada, ali svakako da imamo objektivne šanse da stignemo do pobede, ukoliko ispoštujemo dogovor, ukoliko budemo na željenom nivou u oba smera. Očekujem i podršku navijača, jer nam je utakmica protiv Mornara izuzetno bitna”, naglasio je Lovro Gnjidić.

Utakmica između Cibone i Mornara na programu je 3. januara sa početkom u 14 časova, a koja ekipa će stići do šestog trijumfa, saznaćemo veoma brzo. Objektivno, šanse za trijumf su podjednake.

Komentari

Vaš komentar