Jovanović: Smenjen? Nisam znao… Čeka me mesto u autobusu

ABA League 6. dec. 202120:414 komentara
Podeli:
Vladimir Jovanović
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Cibone Vladimir Jovanović kaže da nije svestan spekulacija o njegovoj smeni, kao i da nije posao novinara da smenjuju trenere.

Cibona je u Beogradu izgubila od Crvene zvezde 86:72, pa sada ima skor 5-5 u ABA ligi.

„Nisam znao da sam smenjen, nisam očekivao to pitanje. Čeka me mesto u autobusu i vraćam se za Zagreb. Može da me smeni onaj ko me je doveo tamo, a novinari mogu da pišu, ne da me smenjuju“, rekao je Jovanović i osvrnuo se na meč:

Povezane vesti:

„Odigrali su muški, čvrsto, bili su ozbiljni. To je njihov evroligaški kvalitet. Odigrali smo pristojnu utakmicu, u nekim delovima i parirali. To mi je drago. Mi imamo iz ovoga mnogo toga da naučimo. U ritmu smo sa mnogo utakmica i funkcionišemo najbolje što možemo. Nemam šta da zamerim igračima jer i kada su pravili greške, to su bile košarkaške greške. Mlada smo ekipa i nadam se da ćemo ići korak po korak“.

Ceo košarkaški svet zatekla je vest o preranoj smrti Stevana Jelovca (32).

„To je tužna vest za celu javnost, jedan gubitak koji je veliki prvo za njegovu porodicu, a onda i za sve nas koji smo ga znali. Iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima“.

Jovanović je nedavno postao i selektor mlade reprezentacije Srbije.

„Možda ovo nije najprikladnija prilika, ali jako sam počastvovan i veliko mi je zadovoljstvo što mogu da budem deo reprezentacije svoje zemlje. To je velika odgovornost, daću sve od sebe da ispunim sve svoje obaveze“, zaključuje Jovanović.

Komentari

Vaš komentar