„Kad svi dišemo kao jedan, možemo svakoga da pobedimo“

ABA League 24. jan 202122:022 komentara
Podeli:
Crvena zvezda
KK Mornar/MEDIA Pro

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Mornar u Baru sa 86:78. Crveno-beli su vodili od prvog do poslednjeg minuta, ubacili su 17 trojki, bilo je dosta uzbuđenja na parketu i pored njega, isključeni su Đorđije i Mihailo Pavićević sa jedne, odnosno Dejan Radonjić sa druge strane.

Na pres konferenciji, zadovoljstvo zbog dragocene pobede koju je ostvarila Zvezda u Baru, izneo je asistent Dejana Radonjića, Saša Kosović:

Povezane vesti

Ostvarili smo veliku pobedu. Čestitam momcima na odličnoj partiji, ispoštovali su sve što smo se dogovorili pre početka meča. Istovremeno, koristim priliku da od srca čestitam ekipi Mornara na zaista sjajnim partijama kako u regionalnom takmičenju, tako i u Evropi. Presudila je timska igra, odlična odbrana, kao i dobra realizacija iz otvorenih pozicija za šut koji smo stvarali. Odigrali smo sa mnogo energije i agresivnosti, savladali izuzetno kvalitetni Mornar u Baru, te pokazali da kada svi dišemo kao jedan, možemo svakoga da pobedimo“, naglasio je Saša Kosović.

Zvezda odmah mora da arhivira pobedu nad Mornarom, jer već 27. januara izabranike Dejana Radonjića očekuje gostovanje Efesu u 22. kolu Evrolige.

Komentari

Vaš komentar