Kadija: Nastojaćemo da iznenadimo Studentski centar

Podeli:
ABA/Dragana Stjepanović

Finalna serija ABA 2 lige, okršaj Studentskog centra i Sparsa iz Sarajeva, koji će dati odgovor na pitanje koja će ekipa naredne sezone igrati u elitnom regonalnom društvu počinje 4. maja.

Prvi meč finalne serije počinje u 16 časova, revanš je na programu dva dana kasnije u istom terminu. Obe utakmice se igraju u Podgorici, a dešavanja će pomno pratiti ekipa Splita, koja će u baraž mečevima za opstanak u elitnom regionalnom društvu, igrati sa ekipom koja bude poražena u finalu ABA 2 lige.

“Atmosfera u ekipi je mnogo bolja u odnosu na start finalnog turnira. Uspeli smo da savladamo Zlatibor i Podgoricu, da stignemo do finala, a u međuvremenu smo slavili i protiv ekipe Širokog u šampionatu Bosne i Hercegovine”, naglasio je trener Sparsa, Miodrag Kadija, pa nastavio:

“Studentski centar je favorit. Ekipa iz Podgorice je tu ulogu zaslužila na osnovu svega što je prikazala tokom sezone, kao i na osnovu sastava tima. Nećemo se predati bez borbe, naprotiv. Daćemo sve od sebe da iznenadimo rivala, a da li ćemo uspeti u tome, saznaćemo jako brzo”.

 

Komentari

Vaš komentar