KKCZ: Čoviću novi mandat, Cvetković počasni predsednik

ABA League 27. dec 202118:55 > 19:059 komentara
Podeli:
KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je u ponedeljak izbornu Skuptšinu, na kojoj je novi petogodišnji mandat na mestu predsednika dobio Nebojša Čović.

Nakon izlaganja izveštaja o prethodnom periodu u trajanju od 10 godina, sa posebnim osvrtom na prethodni petogodišnji mandat, Nebojša Čović je jednoglasno izabran za predsednika, navde sa Malog Kalemegdana.

Jednoglasno je usvojen i predlog da legenda KK Crvena zvezda i nekadašnji generalni sekretar FK Crvena zvezda Vladimir Cvetković bude proglašen za počasnog predsednika.

Izabrano je novo predsedništvo kluba, koje će činiti Nebojša Čović, Branislav Baćović, Dragan Filipović, Đorđe Vučinić, Marko Kešelj, dr Nebojša Mitrović, Tomislav Šunjka.

U novom sazivu Skupštine nalazi se čak 57 članova, dok je u prethodnom sazivu bilo 35 članova. U sazivu su se po prvi put našli i aktivni igrači prvog tima, Branko Lazić i Marko Simonović.

U narednom periodi biće formiran i Upravni odbor kluba u kome će se nalaziti najviše 23 člana, dok će Nadzorni odbor i disciplinska komisija brojiti po tri člana.

Komentari

Vaš komentar