Mega ponovo na Bahamima – dve utakmice protiv NCAA ekipe

Podeli:
KK Mega Basket
KK Mega Basket

Košarkaši Mege stigli su na Bahame gde će odigrati dve utakmice sa NCAA ekipom Indijane. Prva utakmica igra se u noći imeđu 13. i 14. avgusta od jedan čas i 30 minuta iza ponoći, a druga je zakazana za 15. avgust od 19 časova.

Obe utakmice igraju se u Atlantis Rizortu, na Rajskom ostrvu na Bahamima.

Trener Mega Basketa Vladimir Jovanović je na put poveo sledećih 12 igrača: Dejšon Smit, Nikola Kočović, Luka Paunović, Luka Bogavac, Nikola Đurišić, Malkolm Kazalon, Luka Cerovina, Nikola Jović, Matej Rudan, Boriša Simanić, Karlo Matković i Mladen Vujić.

Ovo je već treći boravak ekipe Mege na ovoj egzotičnoj destinaciji pošto su na Bahamima 2018. godine odigrali utakmicu protiv Kentakija dok su 2019. godine igrali dve utakmice protiv ekipe Teksas Teka.

Protivnik Mege će ove godine biti ekipa Univerziteta Indijana koji je petostruki šampion NCAA, kao i poslednja ekipa koja je osvojila titulu bez poraza u sezoni, što im je pošlo za rukom 1976. godine. Na klupi Indijane se nalazi Majk Vudson koji je pored mesta pomoćnog trenera u nekoliko NBA ekipa, bio i glavni trener Atlante u periodu od 2004. do 2010. godine, kao i prvi trener Njujork Niksa od 2012. do 2014. godine.

Komentari

Vaš komentar