Mijailović: Pokušaji destabilizacije očekivani

ABA League 19. nov 202110:50 > 10:557 komentara
Podeli:
Ostoja Mijailović
FOTO: KK Partizan NIS

Prvi čovak KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se putem društvenih mreža posle navoda medija da je došlo do 'obračuna' između igrača Radeta Zagorca i Rodionsa Kuruca.

„Pokušaji destabilizacije i plasiranje lažnih tekstova „dobro informisanih“ je očekivano. Zbog tima, ali i zbog zlonamernih, pokažimo sutra slogu i pružimo podršku Željku i momcima u Areni“, napisao je Mijailović.

U medijima su se, inače, pojavile informacije da su se Zagorac i Kuruc zakačili na treningu. Prema pisanju Danasa „varnice bile takvog intenziteta da su mogle da proizvedu i tuču većih razmera“, a dodaje se da „ne bi bilo iznenađenje da jedan od njih, u toku rekonstrukcije tima, postane višak i da mu se klub zahvali na saradnji“.

Podsećamo, na meču protiv Lietkabelisa, kapitensku traku je umesto Zagorca nosio Nemanja Dangubić.

Trener Željko Obradović je posle utakmice objasnio zbog čega je došlo do promene:

„Ništa specijalno, to je samo moja odluka. Ja sam jedini čovek koji ima odgovornost za takve stvari sam ja. Ja sam rešio da Dangubić bude kapiten. Niko drugi ne može da odluči osim mene. To je sve nešto što je normalno jer ja sam njima živim 24 sata. Odluke donosim isključivo u interesu tima. Odluke odnosim na osnovu onoga što rade na treninzima, kako se ponašaju…“

Partizan narednu utakmicu igra u subotu od 21 čas, u devetom kolu ABA lige dočekaće Budućnost.

Komentari

Vaš komentar