„Nemanja Gordić je završio sezonu, svi smo uz njega“

ABA League 11. feb 202212:242 komentara
Nemanja Gordić, Mihailo Pavićević
KK Mornar

Magnetna rezonanca je donela loše vesti. Nemanja Gordić je pokidao ligamente kolene na utakmici protiv Budućnosti, moraće na operaciju, oporavak, za njega je sezona završena.

Sjajni plejmejker, koji je tokom karijere sa velikim uspehom branio boje Partizana, Budućnosti, Mornara, Rome, Azomvaša, Cedevite, koji je osvojio dve titule u ABA ligi, mnoštvo trofeja u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj, moraće na prinudnu pauzu.

Gordić se povredio na početku meča protiv Budućnosti, nešto kasnije se vratio na parket, bio jedan od najboljih na meču, pa se očekivalo da povreda nije toliko ozbiljna, ali…

KK Budućnost Voli

„Ali na našu veliku žalost nalaz magnetne rezonance je doneo baš tešku vest. Nemanja Gordić je doživeo tešku povredu kolena, moraće na opreaciju, sledi mu duža pauza, sezona je za njega završena. Naravno da smo u stalnom kontaktu, Nemanja je ostao pozitivan, uveren sam da će se vratiti na parket još jači, a svi smo uz njega i bićemo mu velika podrška u periodu koji sledi“, naglasio je trener Mornara Mihailo Pavićević.

KK Mornar Barsko zlato/MEDIA Pro

U međuvremenu, košarkaši Mornara, bez Nemanje Gordića i Amerikanca Luisa, koji je zbog privatnih i porodičnih problema morao da se vrati u Ameriku, čekaju duel sa Igokeom u Laktašima, koji je na programu 12. februara.

Komentari

Vaš komentar