Nikolić: Želimo brejk u Beogradu

ABA League 15. maj. 202121:501 komentar
Podeli:
KK Budućnost Voli

Košarkaši Budućnosti doputovali su Beograd, gde će 16. maja sa početkom od 18 časova i 30 minuta početi borbu za titulu i mesto u Evroligi protiv Crvene zvezde.  

Izabranike Dejana Milojevića su na putu ka aerodoromu ispratili navijači, koji su nastojali da ohrabre, da uliju dodatnu dozu samopouzdanja među igrače.

Sudeći po izjavi Danila Nikolića, Budućnost je maksimalno spremna i odlučna za borbu do poslednjih atoma snage, a cilj je kristalno jasan:

Želimo da napravimo brejk„, poručio je Danilo Nikolić i nastavio:

Neće biti lako, ali svi verujemo da smo kadri da stignemo do pobede u Beogradu„.

Budućnost je tokom sezone dva puta pobedila Crvenu zvezdu, ali je i pored toga ostala bez pol pozicije pred doigravanje zbog poraza od Mornara u Baru. Zvezda je umela i znala da kazni kiks velikog rivala.

To što smo pobedili Zvezdu dva puta tokom sezone, ne znači ništa. Kreće potpuno nova priča, kreće finalna serije.  Zvezda je tokom sezone imala i utakmice u Evroligi. Izvesno je da će u borbi za tron biti daleko agresivnija u oba pravca. Spremni smo da na agresivnost i energiju rivala odgovorimo istom merom, jer je to jedini način da stignemo do cilja, a to je pobeda u Beogradu”.

Prvi meč finalne serije igra se 16. maja sa početkom u 18 časova i 30 minuta, drugi meč je na programu dva dana kasnije, takođe u Beogradu, a zatim se serija seli u glavni grad Crne Gore.

Komentari

Vaš komentar