Obradović pred put u Podgoricu: Dobro je što ćemo igrati

ABA League 14. jan 202212:35 > 12:402 komentara
Željko Obradović
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović zadovoljan je što će njegova ekipa igrati u subotu meč ABA lige, a ističe da njegova mora da odigra ozbiljno ukoliko želi da slavi u Podgorici.

U subotu će biti odigrana samo jedna utakmica 16. kola ABA lige, u Podgorici će se sastati SC Derbi i Partizan. Sve ostale utakmice regionalnog šampionata su odložene zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

„Dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo, da igramo. Naravno sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta“, rekao je Obradović.

Trener crno-belih je dodao da će u timu biti isti igrači kao i protiv Trenta, uz nadu da će se ekipi priključiti Aleksa Avramović.

Meč u subotu na programu je od 19  časova.

Komentari

Vaš komentar