Panter: Zbog Obradovića verujem u Partizan, volim izazove

ABA League 4. jul. 202112:192 komentara
Podeli:
Kevin Punter
Passion2Press.dex xMarkusxFischerx

Kevin Panter je od pre nekoliko dana novi igrač Partizana. Niko se nije nadao da će crno-beli dovesti ovako zvučno pojačanje i igrača koji je sigurno mogao da nađe angažman u Evroligi, pa je zato u svojoj prvoj izjavi za zvanični Jutjub kanal Partizana pričao baš o tome.

Panter je trenutno na odmoru, a poručuje da se dobro oseća i da je siguran u svoj izbor da dođe ponovo u Beograd i da igra za Partizan.

Novi izazov. To me mnogo motiviše. Novi početak, ja i trener Obradović smo dosta pričali i on me je naterao da verujem u ovaj plan i ovu viziju. Razmišljamo isto i to mi je još uzbudljivije i zbog toga sam još sigurniji u izbor„, rekao je Kevin Panter.

Novi igrač Partizana je imao prilike da bude u kontaktu sa mnogim bivšim igračima ovog kluba, ali i da sarađuje sa legendom kluba Sašom Đorđevićem. Ipak ni sa kim od njih nije pričao o Partizanu.

Nije ni trebalo da pričam sa njima o Partizanu. Kada sam bio u Zvezdi dovoljno sam čuo o Partizanu. Znam da ima veliku istoriju i znam šta je uradio u prošlosti„.

Komentari

Vaš komentar