Rastali se Borac i Marinović, stigao Dejan Mijatović

ABA League 28. nov 202216:531 komentar
Marko Marinović
foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Borac iz Čačka stigao je do prve pobede u ABA ligi. Čačani su na svom parketu savladali Mornar u osmoj rundi, a nedugo zatim, čelnici kluba su odlučili da se zahvale treneru Marku Marinoviću, a šef stručnog štaba u periodu koji sledi, biće Dejan Mijatović.

“Poštovani navijači i prijatelji Košarkaškog kluba Borac, trener Marko Marinović Malina ne obavlja više funkciju šefa strušnog štaba lčuba. Nakon osmog kola ABA lige došlo je do prekida saradnje između Borca i trenera Marka Marinovića. Klub izražava veliku zahvalnost, na predanom radu, dojučerašnjem šefu stručnog štaba Marku Marinoviću Malini i njegovom asistentu Đorđu Mićiću.”, navodi se u saopštenju kluba.

SC Derbi/Filip Roganović

U saopštenju se navodi da je novi trener kluba, ali jeste, Dejan Mijatović. Mijatović je sa mlađim selekcijama Srbije, kao član stručnog štaba, osvojio pet medalja na velikim takmičenjima od 2007. do 2014. godine.

Tokom karijere Dejan Mijatović je promenio dosta klubova – Borac Čačak, FMP Železnik, Lovćen, OKK Beograd, Hemofarm, Poznanj, Alba, Slupks, Al Ahli….

Mijatović će na klupi Čačana debitovati u narednom kolu, kada Borac gostuje ekipe Mege u derbiju začelja ABA lige.

Komentari

Vaš komentar