Rejnolds: Nastojaćemo da opravdamo očekivanja navijača

Podeli:
KK Budućnost

Posle Fila Buta i Kameron Rejnolds, američki krilni košarkaš, stigao je u Podgoricu i zvanično postao član Budućnosti. Rejnolds (27, 201) je došao iz Trenta, u kome je igrao prošle sezone, njegove debitantske u evropskoj košarci.

Bio je i deo NBA lige, igrao je za Minesotu, San Antonio i Hjuston, igrao u razvojnoj  NBA ligi, što je uspeh za igrača, koji je koledž karijeru proveo u malom košarkaškom programu Univerziteta Tulejn.

Podsećanja radi, umesto Aleksandra Džikića, koji je preuzeo Jerusalim, prvi trener je Vladimir Jovanović, koji je u glavni grad Crne Gore, stigao iz Mege. Igor Drobnjak, Edin Atić, Suad Šehović, Marko Jagodić Kuridža su ostali u ekipi, stigli su Kenan Kamenjan, Aleksa Ilić, Aleksandra Lazić, Kamerun Rejnolds, Tre Bel Hejns, Alfa Kaba i Fil But, a uskoro se očekuje još jedno pojačanje na poziciji krilnog centra.

Rejnold je za klupski sajt pričao o dosadašnjoj karijeri, ambicijama i ciljevima u dresu aktuelnog šampiona Crne Gore…

Budućnost bi uskoro trebalo da počne pripreme za narednu sezonu. Očekuju se još jedno ili dva pojačanja za sezonu koja sledi i u kojoj će ambicije biti velike. Da li će Budućnost uspeti da parira finansijski jačim klubovima u ABA ligi i Evrokupu, da li će uspeti da stigne do duple krune u Crnoj Gori, ostaje da se vidi.

Komentari

Vaš komentar