SC Derbi upalio motore za sezonu koja se bliži

Podeli:
SC Derbi

Košarkaši SC Derbija, pod komandom stručnog štaba, na čelu sa prvim trenerom Andrejom Žakeljom, počeli su pripreme za sezonu koja sledi.

Uporedo sa pripremama, čelnici kluba i stručni štab će imati dosta posla kada je formiranje tima u pitanju. Kenan Kamenjaš i Aleksa Ilić su otišli u Budućnost, Erik Nil se preselio u Rumuniju, stigao je Mateo Drežnjak iz Cibone, ugovore su produžili Nikola Pavlićević, Flečer Megi, ostali su braća Ivišić, mladi Ivanović, Hadžibegović, Baćović….

“Počeli smo sa radom sa mnogo motiva i želje da ostvarimo korak napred u sezoni koja sledi. Formiranje tima je u toku, ali je već sada jasno da ćemo kao i do sada insistirati na mladom timu, ali i na uspešnim rezultatima. Imamo idelane uslove za rad, nadam se i verujem da ćemo kao i prošle sezone biti prijatno iznenađenje, kako u ABA ligi, tako i u šampionatu, Kupu Crne Gore”, naglasio je trener SC Derbija Andrej Žakelj.

SC Derbi

SC Derbi će naredne, kao i prošle sezone, pored ABA lige igrati i u šampionatu Crne Gore, a u sve u cilju da se ostvari što brži napredak plejade mladih igrača koje popularni “studenti” imaju u pogonu.

Izvesno je da će uskoro stići i pojačanja, pa će SC Derbi, ponovo imati šta da kaže i pokaže u ABA ligi, gde je prošle sezone u jednom momentu bio veoma blizu borbe za plasman u plej-of.

Komentari

Vaš komentar