Trajković: Biće teško protiv Mladosti, ali…

Podeli:
Nenad Trajković
ABA League/Dragana Stjepanović

Košarkaši Studentskog centra izborili su plasman u polufinale ABA 2 lige, napravili su prvi korak ka ostvarenju cilja, a to je plasman u elitno regionalno drušvo.

Izabranici Nenada Trajkovića imali su težak posao, morali su da ulože i poslednji atom snage kako bi savladali Slobodu iz Užica. Evidentno je bilo da popularni „studenti“ na plećima nose breme favorita, a to je u velikoj meri uticalo i na prikazanu partiju u dvomeču koji je ostao iza nas.

ABA 2:

Na kraju, Podgoričani su ostvarili cilj, pregrmeli su prvog rivala, breme je sada nešto lakše, a problem je činjenica da su pod znakom pitanja pred duele sa ekipom Mladosti iz Zemuna, Marko Tejić i Milić Starovlah, koji imaju probleme su povredama.

Sloboda iz Užica je izuzetno kvalitetna ekipa koja ima veliki potencijal i koju odlično vodi moj bivši igrač Oliver Popović. Sviđa mi se projekat koji razvijaju, a znao sam kao i svi u timu da nas očekuje težak posao na putu ka polufinalu. Momci su se borili i izborili sa rivalom i pritiskom, pa sada sa mnogo više samopouzdanja čekamo polufinalne duele, jer smo probili led na putu ka cilju, a to je plasman u viši rang takmičenja“, naglasio je trener Studentskog centra, Nenad Trajković, pa nastavio:

Očekuju nas zahtevni dueli protiv Mladosti iz Zemuna, koja je pokazala kvalitet protiv MZT Skoplja. Radi se o timu koji igra sa mnogo energije i agresivnosti u oba pravca. Svesni smo da nas očekuje težak posao, ali verujem da ukoliko na energiju i agresivnost rivala, odgovorimo istom merom, imamo realne izglede da stignemo do finala“.

Prvi polufinalni meč izmešu Studentskog centra i Mladosti iz Zemuna na programu je 24. aprila, a dan ranije, snage će odmeriti Sparsi iz Sarajeva i Podgorica.

Komentari

Vaš komentar