“Volim da pobeđujem, radujem se susretu sa navijačima”

Podeli:
KK Budućnost Voli

Čelnici Budućnosti dugo su čekali, a zatim su relativno brzo formirali kvalitetan tim, koji će u sezoni koja sledi, nastojati da odbrani duplu krunu u Crnoj Gori, stigne do polufinala ABA lige, odnosno do nokaut faze Evrokupa.

Podsećanja radi, umesto Aleksandra Džikića, koji je preuzeo Jerusalim, prvi trener je Vladimir Jovanović, koji je u glavni grad Crne Gore, stigao iz Mege. Igor Drobnjak, Edin Atić, Suad Šehović, Marko Jagodić Kuridža su ostali u ekipi, stigli su Kenan Kamenjan, Aleksa Ilić, Aleksandra Lazić, Kamerun Rejnolds, Tre Bel Hejns, Alfa Kaba i Fil But, a uskoro se očekuje još jedno pojačanje na poziciji krilnog centra.

Fil But ekplozivni bek je stigao iz Ostenda sa kojim je prošle sezone osvojio titulu u Belgiji. Nije stigao do NBA lige, iako je sa Univerzitetom Vilanova, dva puta osvajao titulu u NCAA ligi.

U razgovoru sa klupski sajt, But je pričao o dosadašnjoj karijeri, razlozima zbog kojih je izabrao Budućnost, ambicijama i ciljevima….

Budućnost bi uskoro trebalo da počne pripreme za narednu sezonu. Očekuju se još jedno ili dva pojačanja za sezonu koja sledi i u kojoj će ambicije biti velike. Da li će Budućnost uspeti da parira finansijski jačim klubovima u ABA ligi i Evrokupu, da li će uspeti da stigne do duple krune u Crnoj Gori, ostaje da se vidi.

Komentari

Vaš komentar