Vujošević za SK: Dug izmiren, zadovoljan sam

ABA League 19. maj 202117:06 > 19:4126 komentara
Duško Vujošević
Photo by Aykut Akici/EB via Getty Images

Bivši trener Partizana Duško Vujošević govorio je ekskluzivno za Sport klub o aktuelnoj situaciji (ne)isplaćenih dugovanja crno-belih prema njemu. On je potvrdio da su sada dugovanja izmirena i da je ta priča završena.

„Pod jedan, tačna je vest, ja sam to saznao od novinara jednog medija, da je urađena danas uplata kompletnog duga i zadovoljan sam što je to na taj način završeno, što je stavljeno ad acta i što se oko toga više neću nervirati. Žao mi je što sam morao da koristim neka definitivna sredstva, da se obraćam BAT i što se cela ta priča previše otegla i vremenski produžila i upravo u tom kontekstu sam zadovoljan, što više neće biti nerviranja oko toga. Svestan sam specifične pozicije sadašnje uprave Partizana i da su dolazeći na vodeće pozicije kluba zatekli dosta dugova, ali to nije moja odgovornost. Ja sam pokušao koliko je god moguće imam razumevanja da naplata tih dugova bude u ratama. Ostajem iza svega onoga što sam izjavio pre nekoliko dana. Ne znam kako je to prenošeno, ali ono što je na videu rečeno na Sport klubu… ja nisam ni rekao da je uprava Partizana falsifikovala, po imenu i prezimenu sam rekao ko je napravio krivotvorinu, ali zaista više ne bih da se ova priča oteže i nastavlja više. Zadovoljan sam što sam isplaćen, Partizan jeste klub koji ja volim, ali kao što sam rekao i tada, isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio.Uvek mi je bilo žao što se oni koji su neprijatelji Partizan naslađuju tim stvarima, ali prosto nije bila moja odgovornost. Niko nema beskrajno strpljenje. Moje strpljenje je samo bilo beskrajno upotrebljeno i iscrpljeno. Ovim potezom kluba sam zadovoljan.“

Vujošević je govorio i o tome kako vidi budućnost Partizana, kao i Zorana Savića na mestu sportskog direktora.

Ono što jedino hoću da kažem je da koliko znam Savića, on je pošten čovek. Veliki borac je bio kao igrač, ima iskustvo velikog igrača koji je bio reprezentativac, bio je generalni menadžer u dva kluba, radio je kao menadžer, trebalo bi to da bude dobro, ali ne zavisi sve od njega. Kada ste me već pitali za Savića, odmah da vam kažem, što se tiče ovog konteksta isplaćenih para, ne bih više ništa dodao, nadam se da me razumete. Rekao sam već i prošli put šta sam imao. Znam da je teško biti predsednik Partizana, teško ukoliko hoćeš da se takmičiš sa Crvenom zvezdom koja je sigurno favorizovana, ali ne bih više oko ovoga raspredao priču. Dobro je da su me isplatili, trebalo je to mnogo ranije, ali eto… Situacija je bila takva kakva je bila, bilo je mnogo nervoze i tako“, zaključio je Vujošević za Sport klub.

Pre samo nekoliko dana trofejni trener  crno-belih objasnio je celu situaciju sa bivšim klubom. Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Komentari

Vaš komentar