Žakelj i Slavković: Mega arhivirana, hrabro i jako na Zadar

Podeli:
Mega Basket/Dragana Stjepanović

Izabranici Andreja Žakelja, košarkaši SC Derbija arhivirali su loše izdanje i ubedljiv poraz od Mege na startu ABA lige. Popularni “studenti” su odlučni u nameri da poprave utisak i ocenu, odlučni su u nameri da se bore do poslednjeg atoma snage za pobedu protiv Zadra.

Podgoričane očekuje jako težak posao, ako se u obzir uzme činjenica da su Zadrani protiv Partizana na svom parketu, odigrali odličan meč, da su sve do same završnice bili u igri da stignu do pobede.

„Očekujemo iskusnu ekipu Zadra, koja je u prvom kolu protiv Partizana pokazala koliko može i vredi. Međutim, gledamo samo u naše dvorište. Osnovno je da moramo da popravimo pristup meču. U utakmicu moramo da uđemo odlučno, hrabro i agresivno sa jedne, a rasterećeno sa druge strane, jer nas je veliki grč i pritisak skupo koštao u Beogradu protiv Mege”, naglasio je Andrej Žakelj, trener Studentskog centra, pa nastavio:

“Pomenuti meč protiv Mege smo arhivirali, dobro smo radili proteklih nekoliko dana i spremni smo za veliku borbu protiv Zadra, sa ciljem da stignemo do pobede”.

SC Derby

Na reči trenera Žakelja nadoveza se mladi i talentovani Andrija Slavković, od koga se mnogo očekuje u sezoni koja je nedavno počela.

“Izvukli smo pouke iz meča protiv Mege, iskoristili nekoliko dana da radimo na ispravljanju grešaka i nedostataka, kojih je bilo baš mnogo, kada je debi u elitnom regionalnom društvu u pitanju. Imamo mladu ekipu i to je naš adut u meču koji sledi. Moramo da odigramo agresivno i čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i odlučnosti u napadu. Siguran sam, kao i svi u timu, da ćemo prikazati daleko bolju partiju nego protiv Mege, a uz dužno poštovanje prema kvalitetima Zadra, naš cilj je pobeda”, poručio je Andrija Slavković.

Utakmica između SC Derbija i Zadra, na programu je 1. oktobra sa početkom u 18 časova. U skladu sa covid protokolom, meč će moći da prati 100 navijača, koji moraju da ispune jedan od tri uslova – da je primljena druga doza vakcine, da osoba poseduje negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata ili pozitivan PCR test koji je stariji od 14 i nije stariji od 180 dana,  da osoba poseduje negativan brzi antigenski test koji nije stariji od 48 sati.

 

Komentari

Vaš komentar