„Žele da nas uvuku u blato, ali nećemo reagovati“

ABA League 26. maj. 202215:43 > 15:5430 komentara
Podeli:
KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se u petak od 20 časova sa ekipom Partizana na startu ovogodišnje finalne serije regionalne lige.

Veliko finale igra se na tri pobede, crveno-beli su domaćini u prve dve utakmice koje su na programu u petak i nedelju od 20 časova.

„

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su ovi mečevi proglašeni utakmicama “povišenog rizika” nakon bezbednosnog sastanka sa predstavnicima MUP RS i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika KK Partizan koji su takođe bili prisutni na sastanku“, stoji na sajtu Zvezde.

Navijačima se tim povodom obratio i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović:

„KK Crvena zvezda stigao je do finala i poslednje prepreke do cilja koji smo zacrtali. Koristim ovu priliku da se zahvalim svim zvezdašima na ogromnoj podršci koju smo imali u trećoj i odlučujućoj utakmici polufinalne serije sa Cedevita Olimpijom koja nije bila nimalo laka! Okrećemo se finalu, i apelujem na sve da fer i sportski navijaju, pružaju podršku, bodre naš tim, budu naš šesti igrač i zaista učine parket hale Aleksandar Nikolić domaćim terenom za koji smo se borili i izborili bez obzira na sve opstrukcije i “zamke” koje smo izbegli tokom regularnog dela sezone, ali i polufinalnoj seriji plej ofa! Očekujem finale protiv rivala koji je oformio tim da osvoji sva takmičenja u kojima učestvuje i jasno je da nas očekuje težak posao. Verujem da je našim navijačima jasno da nam je zbog toga potrebna maksimalna podrška sa tribina. Istovremeno još jednom apelujem da ta podrška i ambijent budu sportski, u fer i korektnoj atmosferi u kojoj će centar pažnje biti naš tim, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, vređanja bilo koga iz drugog kluba, ili bilo koga od aktera ovog finala! Uz nadu da će se pitanje šampiona regionalne lige rešavati isključivo na terenu, moram da upozorim da ćemo biti budni i reagovaćemo kao ozbiljan klub svim dozvoljenim sredstvima na svaki nagoveštaj i pokušaj da se finale rešava van parketa i na nekim drugim mestima, a ne na jedinom mestu – terenu! Nećemo reagovati niti smo reagovali na bilo kakve nemušte pokušaje provokacija pojedinaca koji su zalutali u ovaj sport, koji bi “petparačkim pričama” da nas uvuku u blato i nepotrebno podignu tenziju pred ovo finale. Navijajmo sportski, bodrimo Crvenu zvezdu!“,  rekao je Čović.

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar