Zvezda ima novu četvorku: Tinejdžeru ugovor na tri godine

ABA League 23. sep. 202113:514 komentara
Podeli:
Nemanja Popović
foto: KK Crvena zvezda mts

Talentovani krilni centar Nemanja Popović potpisao je u četvrtak trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom Crvenom zvezdom, zvanično je potvrdio klub sa Malog Kalemegdana.

KKCZ:

Popović, visok 205 centimetara, rođen je 29. decembra 2001. godine u Aranđelovcu, a prve košarkaške korake napravio je u KK Basket u Mladenovcu.

Tokom 2015. godine priključio se KK Vizura iz Beograda, a u Zvezdu je došao 2017. godine. Kao član juniorskog tima KK Crvena zvezda bio je i učesnik prestižne manifestacije “Košarka bez granica” u Šarlotu (SAD) koja je okupljala najtalentovanije igrače rođene 2000. godine i kasnije.

Paralelno sa nastupima u juniorskoj ekipi, Popović je bio priključen i seniorskom timu crveno-belih, a sticao je nepohodno iskustvo igrajući za KK Žarkovo, OKK Beograd i KK FMP.

Popović je tokom leta 2021 .godine priključen prvom timu KK Crvena zvezda, a osim njega u seniorskom timu za predstojeću sezonu nalazi se i Marko Gušić.

Crveno-beli sezonu otvaraju u petak 24. septembra od 20 časova protiv Splita u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“.

Utakmici će moći da prisustvuju vlasnici sezonskih karata, ali će biti i karata u slobodnoj prodaji pred početak meča – ona startuje na blagajni hale od 16 časova (tribine 500, parter 800 dinara).

Ulazak na utakmicu u petak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju kovid pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali virus korona.

Radi nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu ’Aleksandar Nikolić’.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije“, stoji u saopštenju kluba.

Komentari

Vaš komentar