Bogdan: Sakramento nije hteo pojačanja, pa sam rešio da odem

Košarka 2. dec. 202018:3113 komentara
Podeli:
Christian Petersen/Getty Images

Novi bek Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović govorio je za medije povodom svog prelaska u NBA organizaciju iz Džordžije, objasnio je svoj status u donedavnom timu Sakramento Kingsima, a rekao i koji bivši „Jastreb“ je bio oduševljen njegovim izborom.

Bogdanović je sa Hoksima potpisao četvorogodišnji ugovor, tokom kojeg će inkasirati 72 miliona dolara.

Atlanta je savršena situacija za mene. Protekli prelazni rok je bio zaista stresan, ali i uzbudljiv, lud i doneo je pregršt ’dobrih problema’. Sakramento nije želeo da pravi nikakve velike promene na timu tokom prelaznog roka, pa sam ja rešio da želim da odem iz kluba. Atlanta mi se zaista svidela“, izjavio je 28-godišnji Bogdan Bogdanović.

Moj prijatelj Pero Antić igrao je u ovom klubu, a mi smo bili saigrači u Fenerbahčeu u Evropi. On je tada baš bio ljut što je morao da napusti Atlantu jer je voleo taj grad. Bio je zaista srećan kad sam mu rekao da ću ići Hokse i mislim da će mi on mnogo pomoći“, rekao je bek srpske reprezentacije, koji je u protekloj sezoni u proseku na 61 meču imao nešto više od 15 poena po meču.

Već sam bio u kontaktu sa Trejem Jangom, Danilom Galinarijerm i Klintom Kapelom pošto sam potpisao. Što se tiče Sakramenta, imam samo dobra osećanja prema njima i navijaću za njih“, kazao je bivši košarkaš Žitka, Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta.

Komentari

Vaš komentar