Ćalić za SK: Nema alibija, na pobedu protiv Lovćena

Crna Gora 27. apr. 20189:58 > 10:00
Podeli:
ABA, KK Mornar/MEDIA Pro

Mornar iz Bara je već zaboravio burni četvrtak u kojem je u jednom trenutku delovalo da će se trener Mihailo Pavićević preseliti u Zvezdu, a kasnije je Đorđije Pavićević potvrdio i otklonio sve dileme oko učešća Barana u Evrokupu.

Sada je fokus na meču koji sledi protiv Lovćena na Cetinju. U ostalim utakmicama četvrtog kola snage će odmeriti Budućnost i Teodo, odnosno Sutjeska i Ulcinj.

Umorni smo i imamo mnogo problema sa povredama. Vranješ, Nidam i Luković, momci koji su nosioci igre su pod velikim znakom pitanja uoči duela sa Lovćenom. Veće su šanse da ne igraju nego da budu u timu. Međutim, to ne sme i ne može da bude alibi. Tačno je da smo ostvarili sjajne rezultate u dosadašnjem delu sezone, ali znamo da se od stare slave ne živi i da moramo da se emotivno i energetski vratimo na željeni nivo kako bi se borili za titulu u Crnoj Gori. U prošlom kolu smo poraženi od Budućnosti ali smo pokazali da možemo da igramo ravnopravno sa šampionom Crne Gore i ABA lige“, rekao je Marko Ćalić.

Očekuje nas jako težak zadatak na Cetinju. Već sam rekao sa kakvim problemima idemo na megdan rivalu koji će biti silno motivisan, koji će imati veliku podršku navijača, koji će nastojati da se iskupi za poraz od Sutjeske u minulom kolu. Međutim, alibija nema. Idemo na pobedu“.

TABELA: Budućnost 3-0, Mornar, Sutjeska 2-1, Lovćen, Teodo 1-2, Ulcinj 0-3.