Promene u Nikšiću – ostaju Glomazić, Pavlićević, Ćalić…

Crna Gora 5. avg. 201910:43 > 10:44
Podeli:
KK Sutjeska/MM studio NIkšić

Nakon osam uspešnih sezona u kojima je na čelu Sutjeske bio Darko Cini Perović, upravljanje klubom nedavno je i zvanično preuzela Opština Nikšić. Za predsednika je izabran Željko Ćorić, funkciju sportskog direktora obavljaće Boris Nikolić.

Kada je stručni i igrački kadar u pitanju nova uprava je odmah zasukala rukave i dogovorila saradnju sa trenerom Zoranom Glomazićem, Draškom Kneževićem, Ismetom Sejfićem, Igorom Čvorovićem, Nikolom Đokovićem, Milošem Vujovićem, Borisom Lalovićem i Markom Ćalićem.

Iako su se za usluge ponajboljeg igrača Sutjeske u prošloj sezoni i momka koji je bio na širem spisku reprezentacije, interesovali mnogi klubovi, Nikola Pavlićević odlučio je da i u narednoj sezoni brani boje Sutjeske.  Pripreme za nove sportske izazove, izabranici Zorana Glomazića počeće 12. avgusta.

Podsećanja radi Sutjeska je prošle sezone imala rezultate koji su dobili epitet čudesnih. Nikšićani su igrali u finalu Kupa u kome su poraženi od Budućnosti, u polufinalu plej-ofa su zaustavljeni od Mornara iz Bara, izborili su plasman u ABA 2 ligu u kojoj su prošle sezone bili veliko iznenađenje i u kojoj su tek u poslednjem kolu zaustavljeni od Borca iz Čačka na putu ka polufinalu.