Vučinović za SK: Vraćamo se na staze uspeha

Crna Gora 28. dec. 201916:51 > 16:53
Podeli:
KK Teodo Tivat

Košarkaši Teoda iz Tivta saznali su desetak dana pre početka šampionata Crne Gore da će igrati u elitnom društvu.

Odložen je meč prvog kola sa Zetom kako bi dobili još par dana da stvore nešto što se stvara jako dugo.

Međutim, Teodo koji je pre nekoliko godina sa velikim uspehom igrao ABA 2 ligu i bio u vrhu crnogorske košarke, uspeo je da napravi čudo i prigrabi epitet izuzetno prijatnog iznenađenja.

Iako su svi očekivali da će se Tivćani boriti za opstanak, Teodo je u sredini tabele, sanja plasman na finalni turnir Kupa i igra lepu košarku.

Rezultati su iznad očekivanja, a ono što je najjači adut Teoda je porodična atmosfera u timu. Lepo ste sve naveli. U hodu smo odrađivali pripreme, pravili pozitivnu hemiju i igru. U sredini tabele smo, a cilj je da u sezoni koja je u toku napravimo dobru osnovu za narednu. Teodo se sigurnim koracima vraća na staze uspeha“ naglasio je jedan od najboljih igrača Teoda Vjekoslav Vučinović i nastavio:

Rekao sam da je cilj da ostvarimo što više pobeda u sezoni koja je u toku, a san, da posle Ibra kojeg smo dobili u osmini finala, pobedimo i Lovćen na našem terenu i stignemo do finalnog turnira Kupa„.

U slučaju da Tivćani u godini koja sledi naprave podvig, gotovo je izvesno da bi se Teodo kandidovao za organizaciju završnog turnira.