Maskirani Barani i Novljani u borbi protiv virusa

Crna Gora 4. jun 202015:50 > 15:52
KK Mornar Bar

Mere u borbi protiv koronavirusa popuštaju širom regiona i Evrope, ali i dalje je ostalo dosta mera kojih građani moraju da se prirdržavaju, kako bi sprečili ponovo aktiviranje globalne zdravstvene pošasti.

Jedna u nizu mera je obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorijama, a košarkaši Mornara i vaterpolosti Jadrana su se uključili u akciju, kako promocije kluba, tako i pomoći navijačima, građanima Bara i Herceg Novog.

Naime, Barani i Novljani su obezbedili znatan kontigent brendiranih zaštitnih maski, koji će biti podeljeni navijačima, ljubiteljima košarke, vaterpola i sporta.

Spremni smo za sve situacije i iskušenja: ,,maskirani mornari“! Za navijače ,,ponosa Bara“, spremili smo hiljadu maski sa logom kluba„, navodi se u saopštenju Mornara.Iz barskog kluba su saopštili, da će maske uskoro moći da se preuzmu u klupskim prostorijama u dvorani ,,Topolica“.

Na identičan potez su se odlučili i vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog, koje je koronavirus sprečio da stignu do finalnog turnira Lige šampiona.

U saradnji sa našim partnerom za sportsku opremu, kompanijom Delfina, uradili smo Jadranove zaštitne maske za lice. Reč je o nečemu što je ovih dana veoma aktuelno i neophodno, s obzirom na to da je obaveza da se zaštitne maske nose pri ulasku i boravku u javnim objektima, prodavnicama, zatvorenim prostorijama. Odlučili smo da na ovaj način pomognemo ljubiteljima vaterpola, građanima Herceg Novog i navijačima Jadrana”, naglasio je direktor Novljana, Miloš Mračević.