Dalibor Bagarić slaže kockice u Teodu iz Tivta

Crna Gora 14. avg. 202017:33 > 17:36
Podeli:
KK Teodo

Košarkaški klub Teodo iz Tivta ima ambiciozne planove u narednoj sezoni, u kojoj će igrati u šampionatu i Kupu Crne Gore.

Nova uprava kluba na čelu sa predsednikom Ivanom Pekovićem tokom prošle sezone je ojačala menadžment kluba sa nekoliko novih, mladih članova, a sve u cilju da Teodo svake godine napreduje u takmičarskom i u organizacionom smislu.

Tako je funkciju sportskog direktora preuzeo Dalibor Bagarić, dobro poznato ime u svetu košarke. Bagarić je bivši reprezentativac Hrvatske, koji je tri godine proveo u NBA ligi, u dresu Čikago Bulsa. Nastupao je za Cibonu, Olimpijakos, Fortitudo… 

Bagarić je imao dosta posla ovog leta, a rezultat su produženi ugovori sa kapitenom Igorom Radonjićem, te Markom Mijovićem, Vjekoslavom Vučinovićem, Željkom Maričićem i Arsenijem Vučkovićem.

Iz All Starsa je još ranije došao perspektivni Aleksandar Bulatović, a nakon dve godine internacionalnog iskustva u Teodo se vratio Petar Kusovac.

Pregovara se sa, kako je navedeno iz kluba, sa još nekoliko igrača koji bi mogli da pojačaju tim trenera Mirka Prorokovića.