Andrej Vulević novo pojačanje Podgorice

Podeli:
Andrej Vulević
ABA/Dragana Stjepanović

Čelnici Podgorice i novi trener, Nebojša Bogavac, nastavljaju da slažu kockice u željeni mozaik, za sezonu koja sledi, a novo pojačanje je stiglo iz Sutjeske u vidu talentovanog pleja, Andreja Vulevića.

Vulević je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije, prošle sezone je kao i većina igrača Sutjeske, koja je uprkos velikim problemima, uspela da stigne do ABA 2 lige i finalnog turnira Kupa, propustio veći deo sezone zbog povrede.

Uspeo je da se vrati u završnici, a bio je jedna od ključnih karika na putu Nikšićana ka drugom po rangu reagionalnom takmičenju. Vulević koji je sjajan košarkaš i odličan student, prihvatio je ponudu Podgorici, gde i studira, pa je stavio paraf na trogodišnji ugovor.

Podsećanja radi, pred Vulevića, Podgorica je iz Mege dovela Marka Kljajevića, Mihaila Jovičića i Aleksandra Langovića, kao i bivšeg talenta Crvene zvezde Zorana Paunovića, a potpuno je promenjen i stručni štab – šef je Nebojša Bogavac, pomoćnici Branko Milisavljević i Dragan Prle Radović, koji će biti i koordinator mlađih selekcija kluba.

Komentari

Vaš komentar