“Bili smo mekani, kriterijum suđenja je bio čudan”

Podeli:
Mihailo Pavićević
KK Mornar/MEDIA Pro

Košarkaši Budućnosti, uspeli su uz dosta oscilacija u igri, posle velike borbe da pobede Mornar sa 88;78, pa sada vode u finalnoj seriji sa 2-1 i imaju dve meč lopte za osvajanje, odnosno odbranu trona u Crnoj Gori.

Izabranici Aleksandra Džikića su sticali tokom meča dvocifrenu prednost, ali je Mornar uspevao da se vrati, uspevao je da drži meč u egalu sve do same završnici, ali su na kraju, otpor Barana, slomili Džastin Kobs i Filip Barović.

„Za razliku od prva dva meča, rekao bih da je  kriterijum suđenja bio čudan, posebno prema dvojici najboljih igrača koje imamo u sastavu tima, Mihailoviću i Smitu. Nisam mogao da ih koristim onako kako ih inače koristim, naročito Smita. Zna se šta on znači za našu ekipu. To je jedan od razloga, ali nije glavni“, rekao je trener Mornara, Mihailo Pavićević, pa nastavio:

KSCG

„Bili smo vrlo mekani u odbrani, dozvoljavali smo dosta lakih poena, razigrali smo neke igrače koje nismo smeli. Na kraju, Kobs i Barović su rešili pitanje pobednika. Mi smo bili dosta dekoncentrisani u napadu, menjali smo bez rezona situacije koje su nam dobro prolazile i došli smo u situaciju da izgubimo utakmicu. Ponavljam još jednom, sve dok postoji nada da stignemo do titule, borićemo se”.

Četvrti meč finalne serije igra se u Baru 6. juna. Da li će Budućnost uspeti da odbrani tron, ili sledi majstorica u glavnom gradu Crne Gore, saznaćemo brzo.

Komentari

Vaš komentar