Budućnost kreće u odbranu crnogorskog trona

Podeli:
ABA/Dragana Stjepanović

Izabranici Aleksandra Džikića, košarkaši Budućnosti, nisu uspeli da izbore plasman u finale ABA lige. U meču odluke poraženi su od Partizana u Beogradu sa 101:77, a zatim, odmah misli usmerili ka završnici sezone i odbrani trona u Crnoj Gori.

Budućnost će u polufinalu plej-ofa igrati protiv Podgorice, a prvi meč serije je na programu u sredu 25. maja sa početkom u 19 časova. Za plasman u finale su potrebne dve pobede.

Podsećanja radi, Mornar je već izborio plasman u finale jer je posle veoma kvalitetne i zanimljive polufinalne serije savladao SC Derbi sa 2-0, pa Barani sada čekaju ime rivala u borbi za tron.

KK Budućnost Voli

Budućnost je definitivno uzdramana posle poraza od Partizana, ali poseduje daleko veći kvalitet u odnosu na Podgoricu, sve osim plasman u finale bi zaista bilo senzacionalno iznenađenje.

Nakon toga, sledi crnogorski klasik, okršaj Budćnosti i Mornara, prednost domaćeg parketa bi imala Budućnost, koja brani tron, a napada ga Mornar, koji će sigurno nastojati da stigne do drugog trofeja u istoriji kluba.

Komentari

Vaš komentar