Kup CG: Budućnost preko Podgorice do finala

Podeli:
KK Budućnost Voli

Izabranici Aleksandra Džikića, košarkaši Budućnosti, sa Danilom Nikolićem u sastavu tima, pobedili su Podgoricu sa 79:60, izborili su plasman u finale Kupa, gde će braniti trofej.

Najefikasniji u sastavu Budućnosti, bili su Petar Popović sa 13, Kendrik Peri sa 11, Vili Rid i Marko Jagodić Kuridža sa po devet, odnosno Filip Barović sa osam poena. Kod Podgorice, raspoloženi za igru u napadu, bili su Marko Kovačević sa 17, Ognjen Čarapić sa 12 i Marko Kljajević sa devet poena.

Budućnost je kontrolisala dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg minuta. Trener Aleksandar Džikić je čestim izmenama održavao visok ritam igre, a istovremeno nastojao da odmori igrače za finale, kao i za velika iskušenja koja slede u nastavku sezone, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu.

U ovom momentu, nema nikakve dileme da su sve misli usmerene ka finalu, koje je na programu 17. februara sa početkom u 20 časova, a rival ekipi Budućnosti, biće bolji iz duela Lovćen – Mornar.

KK Budućnost Voli

Barani slove za favorita na papiru, gotovo svi očekuju crnogorski derbi u finalu, ali iznenađenja se u sportu dešavaju, posebno u situacijama kada odlučuje jedna utakmica.

Komentari

Vaš komentar