Lovćen se pojačava – stigao Petar Kusovac

Podeli:
KK Teodo

Lovćen sa Cetinja je krenuo sa formirajem ekipe za narednu sezonu. Posle odlazaka Miloša Popovića u ukrajinski Krivbas, odnosno Mašana Vrbice u Spars iz Sarajeva, paraf na ugovor je stavio potencijalni reprezentativac Petar Kusovac.

Petar Kusovac je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača u šampionatu Crne Gore, bio je drugi strelac, lider Teoda iz Tivta. Nedavno je najavio da će karijeru nastaviti u timu koji će igrati u ABA ili ABA 2 ligi, a dogovor je postignut sa Cetinjanima.

“Zadovoljan sam što karijeru nastavljam na Cetinju. Lovćen je prošle sezone stigao do finalnog turnira Kupa i polufinala plej-ofa, ponovo je izborio plasman u ABA 2 ligu. U sezonu koja sledi, nastojaću da dobrim partijama pomognem Lovćenu da ponovi sjajne rezultate u crnogorskim takmičenjima, kao i da se umeša u borbu za plasman u TOP 8 ABA 2 lige”, rekao je za Sport Klub je Petar Kusovac.

Tokom karijere, Kusovac je branio boje Teoda, Primorja iz Herceg Novog, Studentskog centra, Zlatorog iz Slovenije, Ulcinja….Prošlog leta je bio na trening kampu reprezentacije koji je organizovan u Tivtu, a sada će u dresu Lovćena, imati priliku da se dobrim partijama nametne stručnom štabu reprezentacije za velika iskušenja koja slede u kvalifikacijama za Mundobasket.

Komentari

Vaš komentar