Milojević: Mornar je dobra ekipa, ali mi smo bolji

ABA/Dragana Stjepanović

Košarkaši Budućnosti i Mornara igraće u finalnoj seriji plej-ofa u šampionatu Crne Gore. Borbe za tron počinju 10. juna, a za titulu su potrebne tri pobede.

Mornar je u polufinalu savladao Studentski centar sa 2-0 (95:88, 81:74), dok je Budućnost bila bolja od Lovćena – 103:73 i 99:72. Podsećanja radi, Budućnost je nedavno u finalu Kupa slavila protiv Mornara, a trener Podgoričana, Dejan Milojević, nada se istom epilogu i kada je borba za titulu u pitanju.

I oni i mi moramo da se borimo sa problemima koje imamo. Mornar je i u ovom sastavu izuzetno kvalitetna i dobra ekipa. Očekujem jednu dobru seriju u kojoj ćemo na kraju mi izaći kao pobednici. Mornar je dobar, ali mi smo bolji”, rekao je Dejan Milojević, pa nastavio:

Utakmica protiv Lovćena na Cetinju je bila lepa. Mislim da je publika imala šta da vidi. Lovćen igra veoma dobro, svaka im čast na sezoni koju su imali, kao i na otporu koji su nam pružili, kako u polufinalu Kupa, tako i u polufinalnoj seriji šampionata Crne Gore. Ipak je naš kvalitet došao do izražaja. Sada se okrećemo finalu i duelima sa Mornarom, a cilj je osvajanje duple krune”.

Finalna serija počinje 10. juna. Prednost domaćeg parketa će imati Budućnost, a za osvajanje titule su potrebne tri pobede.

Komentari

Vaš komentar