Miloš Popović pojačao Krivbas iz Ukrajine

Podeli:
fiba.basketball

Miloš Popović, reprezentativac Crne Gore i protekle tri sezone uzdanica Lovćena sa Cetinja, karijeru nastavlja u Ukrajini. Stameni krilni centar je stavio paraf na jedogodišnji ugovor sa ekipom Krivbasa.

Krivbas je ekipa koja je prošle sezone izborila plasman u elitno društvo, pa su ambicije vezena za opstanak u istom. Međutim, ekipa je dovela nekoliko kvalitetnih igrača, pa je jasno da će nastojati da ostvari korak više, da se umeša u borbu za plej-ofa.

“Zadovoljan sam što karijeru nastavljam u Ukrajini. Krivbas je izborio plasman u nikada jače elitno društvo, cilj je opstanak, ali ljudski i sportski je nadati se da možemo da napravimo i nešto više, da možemo da se umešamo u borbu za mesto u plej-ofa. Nastojaću da dobrim partijama opravdam očekivanja čelnika i stručnog štaba Krivbasa, a da istovremeno ponovo dobijem poziv za reprezentaciju u kvalifikacijama za Mundobasket, koje slede”, naglasio je za Sport Klub, Miloš Popović.

Miloš Popović
ABA/Dragana Stjepanović

Popularna “dabl – dabl” mašina sa Cetinja, ostavio je iza sebe sjajnu sezonu, a Lovćen je obezbedio mesto u ABA 2 ligi, finalnom turniru Kupa i polufinalu plej-ofa Crne Gore. Nepremostiva prepreka na putu ka finalima je bila ekipa Budućnosti, koja je osvojila duplu krunu.

Komentari

Vaš komentar