Mina Đorđević napušta Budućnost, seli se u Fenerbahče

Crna Gora 28. maj 202214:13 > 14:16
Podeli:
ŽKK Budućnost

Ženski košarkaški klub Budućnost i zvanično je potvrdio da nakon tri sezone ekipu napušta Mina Đorđević. Jedna od najboljih igračica podgoričkog kluba, reprezentativka Srbije potpisala je ugovor sa Fenerbahčeom, aktuelnim vicešampionom Evrope.

Mina je odradila poslednji trening sa popularnim ,,vučicama”, što je i bio povod za malu svečanost, na kojoj se Đorđević pozdravila sa dosadašnjim saigračicama i članovima stručnog štaba. U ime kluba posebnu plaketu zahvalnosti za sve postignuto u timu Budućnosti, Mini je uručio Zoran Vujičić, prvi čovek crnogorskog šampiona.

ŽKK Budućnost

“Mislim da se pokazalo da je naše interesovanje bilo sa razlogom i da smo u pravom momentu uspeli da te angažujemo. Drago mi je što si opravdala naša očekivanja, što si se odlično uklopila u ovaj tim, tako da si tokom prethodne tri godine za sve nas bila domaća igračica, a ne strankinja. Bilo je izuzetnih trenutaka, velikih uspeha i hvala ti za doprinos koji si dala da Budućnost bude u samom vrhu. Takođe, zadovoljstvo je što si u našem klubu nastavila veliki razvoj i što iz našeg kluba odlaziš u evroligaški tim, jedan od najboljih u Evropi” istakao je na svečanosti Zoran Vujičić.

Poklone za svoju dosadašnju saigračicu imale su i košarkašice, a Mina Đorđević istakla je veliku zahvalnost.

ŽKK Budućnost
ŽKK Budućnost

“Hvala svima što su od prvog dana bili izuzetno korektni prema meni i na činjenici da se ovde osećam kao kod kuće. Sezona je odavno završena, ali ja se u Podgorici osećam prelepo i hvala svima što su mi omogućili da to bude tako. Posebnu zahvalnost dugujem stručnom štabu na čelu sa Vladanom Radovićem. Budućnost ostaje u srcu i sigurno je da ću sve utakmice redovno pratiti, a mojim saigračicama želim pune sreće i uspeha u period koji sledi, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou”, istakla je Mina Đorđević.

Komentari

Vaš komentar