Nidam: Nikada neću zaboraviti Mornar i Bar

Crna Gora 5. jun 202114:20 > 14:22
Derek Needham
KK Mornar/MEDIA Pro

Derek Nidam, sjajni plejmejker, momak koji je nosio i dres sa državnim grbom Crne Gore, sa kojom je stigao do Svetskog prvenstva, odigrao je poslednji meč za Mornar u finalu Kupa.

Iako je i pre finalnog turnira bilo jasno da Nidam napušta Bar, borac bez mane i straha je uložio i poslednji atoma snage kako bi Baranima posle titule, podario i trofej u Kupu. Na njegovu žalost, kao i na žalost navijača Mornara, Budućnost je uspela da odbrani trofej, koji je prošle godine osvojila u Baru.

Derek Nidam će gotovo sigurno brzo naći novi klub u novu sredinu u kojoj će nastaviti karijeru, jer se radi o vrhunskom igraču, a koliko je srećan i zadovoljan periodom koji je proveo u Baru, može se naslutiti na osnovu oproštajne poruke koju je napisao na Instragramu.

Sve dobre stvari se u jednom trenutku završe, dođu do kraja. Neka su poglavlja duža od drugih, a ovo poglavlje u Mornaru je bilo sjajno. Imali smo vrhunske momente, zajedno smo gradili istorijske trenutke za klub koji nikada neću zaboraviti. Sad je došlo vreme da se krene drugačijim putevima. Mornar i Bar nikada neću zaboraviti!“.

Ono što je izvesno ni navijači Mornara nikada neće zaboraviti Dereka Nidama koji je u finalnoj seriji protiv Budućnosti, u sezoni u kojoj je Mornar stigao do prve titule u istoriji kluba odigrao na NBA nivou.

Komentari

Vaš komentar