Rajko Krivokapić napustio Primorje iz Herceg Novog

KK Primorje Herceg Novi

Primorje iz Herceg Novog, ekipa koja je prošle sezone bila daleko najprijatnije iznenađenje u šampionatu Crne Gore, koja je rasla iz dana u dan, koja je imala za cilj da se u bliskoj budućnosti pozicionira na regionalnom nivou, prolazi kroz turbulentan period.

Naime, tokom leta, sportski direktor, Goran Jeretin je doneo odluku da napusti Primorje i projetak koji je započeo zajedno sa čelnicima kluba, mladim igračima i stručnim štabom. Posle samo dve odigrane runde, Rajko Krivokapić, selektor kadetske reprezentacije Crne Gore, doneo je odluku da napusti mesto prvog trenera.

Podsećanja radi, Primorje je u prvom kolu poraženo od Danilovgrada, u drugom je slavilo protiv Teoda iz Tivta, u derbiju Boke sa 101:85, a nakon odlične partije i dragocene pobede, Rajko Krivokapić je doneo odluku da napusti ekipu.

“Kao Novljaninu, nije mi bilo lako da donesem odluku koju sam doneo, ali iz velikog broja razloga, smatram da je to jedino ispravno. Okrećem se i radujem iskušenjima i izazovima koji slede”, naglasio je za Sport Klub, Rajko Krivokapić.

KSCG

Krivokapić je mlad trener, ali je iza njega bogato iskustvo. Samostalno je vodio Teodo i Primorje, bio je asistent Nebojši Bogavcu u periodu kada je U18 reprezentacija Crne Gore iz B divizije stigla u elitno društvo, a zatim obezbedila opstanak u istom.

Sarađivao je sa Jelenom Škerović u ženskoj reprezentaciji Crne Gore na Evropskom prvenstvu, bio je u stručnom štabu Zvezdana Mitrovića tokom kvalifikacija za Mundobasket, odnosno u stručnom štabu Boška Radovića tokom kvalifikacija za šampionat Evrope.

Komentari

Vaš komentar