Stefan Vuković pojačao Primorje iz Herceg Novog

Podeli:
Stefan Vuković
KK Teodo

Košarkaški klub Primorje iz Herceg Novog započeo je projekat sa ciljem pozicioniranja na crnogorskoj i regonalnoj mapi u bliskoj budućnosti. Ako se po jutru, dan poznaje, Novljani su na pravom putu.

Ekipa iz Boke, ima jednu od najtalentovanijih juniorskih ekipa u Crnoj Gori, a u želji da bude konkurentna u nikada kvalitetnijem šampionatu, napravljen je spoj mladosti i iskustva, pa sada, Novljani sa skorom od šest pobeda uz pet poraza, mogu da se pohvale da su najprijatnije iznenađenje.

U narednom kolu, Primorje gostuje Zeti, a ekipa će biti jača za potencijalnog reprezentativca, momka koji je u prethodnom periodu sa velikim uspeom branio boje Sutjeske iz Nikšića, Teoda iz Tivta, Lovćena sa Cetinja – Stefana Vukovića.

„Mnogo mi se dopao projekat koji je pokrenulo tim iz Herceg Novog. Ugovor je potpisan do kraja sezone, a naravno da postoji opcija da saradnja bude nastavljena. Cilj je da se klub u bliskoj budućnosti pozicionira na crnogorskoj i regionalnoj košarkaškoj mapi. To je veliki izazov za klub, ali i za mene. Atmosfera u timu je odlična, momci su me odlični prihvatili, pa ću u periodu koji sledi nastojati da opravdam očekivanja stručnog štaba, čelnika kluba i navijača“, naglasio je za Sport Klub, Stefan Vuković ekpslozivni košgeter koji je igrao za B reprezentaciju i Univerzitetsku reprezentaciju Crne Gore.

Primorje je prigrabilo ulogu najprijatnijeg iznenađenja u sezoni koja je u toku. Primarni cilj, opstanak u elitnom društvu je obezbeđen, a sada ekipa, koju vodi mladi i izuzetno perpesktivni stručnjak Rajko Krivokapić, kao i sportski direktor Goran Jeretin, nastavlja sa radom i slaganjem kockica u mozaik, koji će u bliskoj budućnosti, ekipu iz Herceg Novog lansirati u sam vrh crnogorske košarke, a samim tim je približiti učešću u regionalnom takmičenju.

Komentari

Vaš komentar