Trajković: Idemo dalje, možemo bolje i više

Podeli:
Nenad Trajković
ABA League/Dragana Stjepanović

Izabranici Nenada Trajkovića, košarkaši Studentskog centra, sačuvali su oreol nepobedivosti u drugom po rangu regionalnom takmičenju. Popularni „studenti“ su posle Sutjeske, na turniru u Sarajevu, pobedili i ekipu Širokog sa 98:62.

Podgoričani su već obezbedili mesto u TOP 8 fazi, ali nastavljaju borbu za osvajanje pol pozicije. Izabranici Nenada Trajkovića na osnovu svega što su prikazali ove sezone, imaju više nego realne osnove da se nadaju da mogu da se umešaju i na kraju izbore za mesto u elitnom regionalnom društvu.

Čestitam igračima na odličnoj partiji, posebno u drugom poluvremenu. U trećoj deonici smo ubacili 31 poen, a tokom poslednje dve deonice smo primili samo 18 poena. Rekao sam posle meča protiv Sutjeske, da sam nezadovoljan i pored pobede, s obzirom da smo rival dozvolili 15 ofanzivnih skokova u jednom poluvremenu, što zaista ne pamtim da sam doživeo u karijeri”, rekao je Trajković i nastavio:

Kritike su urodile plodom. Momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili. Momci su pokazali da pozitvino reaguju na kritike, da imaju karakter. Imali su ogromnu želju i energiju da pruže daleko više nego što je to bio slučaj protiv Sutjeske. U prvom delu su rešenja za našu odbranu nalazili Dejvis i Drežnjak, ali je u drugom sve funkcionisalo savršeno. Od stare slave se ne živi, idemo dalje, a verujem kao i svi u timu da možemo bolje i više”.

U narednoj rundi, a ujedno i poslednjem kolu na turniru u Sarajevu, Studentski centar igra protiv Borca iz Banjaluke.

 

Komentari

Vaš komentar