Veliko pojačanje za Sutjesku, Miloš Popović u Nikšiću

Crna Gora 1. avg 202213:34 > 14:43
Podeli:
FIBA Basketball

Stameni krilni centar, momak koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije i koji je često na širem spisku seniorske reprezentacije, Miloš Popović, novi je igrač Sutjeske, zvanično je objavio klub iz Nikšića.

Popović je sa Sutjeskom potpisao jednogodišnji ugovor. Miloš je prošle sezone imao blago rečeno turbulentu sezonu. Sve je počelo sjajno u ukrajinskom Krivbasu, usledila je dramatična evakuacija, a zatim deo sezone u dresu Milenijuma, kojem je Popović pomogao da obezbedi opstanak u elitnom društvu, a zatim i kraj u francuskom Roanu.

Miloš Popović Lovćen
Foto: ABA/Dragana Stjepanović

Miloš je imao nekoliko ponuda, neke su bile iz inostranstva, ali je doneo odluku da karijeru nastavi u ekipi Sutjeske, koja je već objavila da će trener i naredne sezone biti Darko Vujačić, a da su ugovori produženi sa Vladimirom Tomaševićem i Bogdanom Bojićem.

Miloš je karijeru počeo u Budućnosti, igrao je za Ulcinj, Teodo, Lovćen, Krivbas, Milenijum, Roan. Nova destinacija je Sutjeska, koja će na osnovu poteza tokom prelaznog roka imati velike ambicije u ABA 2 ligi, šampionatu i Kupu Crne Gore.

ABA 2 /Dragana Stjepanović

Iz kluba je poručeno da su formiranje tima nastavlja, a da se roster biti kompletiran do 10. avgusta, kada počinju pripreme za narednu sezonu.

Komentari

Vaš komentar