Vranješ: Budućnost je veliki favorit, ali…

Podeli:
Nemanja Vranješ
KK Budućnost Voli

Budućnost je na startu finalne serije plej-ofa savladala ekipu Mornara na svom paketu sa 97:77. Sledi drugi meč u Baru, a na osnovu viđenog u prvom, te na osnovu sastava timova, izabranici Dejana Milojevića su veliki favorit za osvajanje titule.

Trener Mornara, Mihailo Pavićević, rekao je posle meča da nema šta da zameri svojim igračima, naglasio je da su pružili koliko su mogli, a naglasio je da je najveća dobit iz ovih utakmica za njegov tim što minutažu dobijaju mladi igrači od kojih je svoju šansu posebno iskoristio Balša Živanović.

Najveće probleme odbrani Budućnosti zadavao je Nemanja Vranješ, reprezentativac Crne Gore, koji je bio ključna karika u sastavu Barana u polufinalnoj seriji u kojoj je savladana ekipa Studentskog centra.

Budućnost je apsolutni favorit u ovoj finalnoj seriji i potpuno zasluženo je slavila u prvoj utakmici. Pokušaćemo u drugoj utakmici, na našem terenu, da pružimo jači otpor. Ostaje da se vidi kakav će biti epilog“, rekao je Nemanja Vranješ i nastavio:

U ovom trenutku mogu da obećam jedino borbu od prvog do poslednjeg minuta. Da li će to biti dovoljno da budemo konkurentni, u ovom trenutku, objektivno daleko kvalitetnijem rivalu, ostaje da se vidi. Budućnost je veliki favorit, ali favoriti ne pobeđuju uvek“.

Drugi meč finalne serije na programu je 12. juna, a za osvajanje titule su potrebne tri pobede. Treći meč je na programu 14. juna u Podgorici. Barani će nastojati da finalnu seriju učine što neizvesnijom, ali objektivno, pita se Budućnost.

Komentari

Vaš komentar