Dačka i Bešiktaš brutalni, pobeda i za Gazijantep

Podeli:
košarka lopta
Shutterstock, Inc

U nedelju su na programu bila četiri meča 11. kola turskog košarkaškog šampionata, a do pobeda stigle su ekipe Darušafake, Bešiktaša, Gazijantepa i Bujukčekmedžea.

Darušafaka je u gostima slavila protiv Fetihje Beledija rezultatom 78:54. Najbolji u redovima tima iz Istanbula bio je Džeret sa 17 poena i 8 skokova, dok je Endruz dodao 13. U poraženoj ekipi istakao se Kuk sa dabl-dabl učinkom – 14 poena i 10 skokova.

Bešiktaš je kod kuće sa više nego ubedljivih 94:60 savladao Turk Telekom iz Ankare. U redovima Bešiktaša najefikasniji sa po 18 poena bili su Blekmon, koji je imao i 7 skokova i 6 asistencija, i Arna, koji je dodao 6 skokova i 4 asistencije. Boldvin je u poraženom taboru bio najbolji sa 14 poena.

Gazijantep je kao domaćin pobedio Tofaš u uzbudljivom meču 68:67. Keli je u Gazijantepu bio najbolji sa 12 poena i 14 skokova, a Šenli je dodao 10 poena, dok je u redovima Tofaša Ejkon-Pursel imao 19 poena.

Bujukčekmedže je u Istanbulu kao gost slavio protiv Galatasaraja rezultatom 91:87 posle produžetka. Kod pobednika Olaseni je blistao sa 28 poena i 19 skokova, a u poraženom timu Mejkon je imao 26.

Komentari

Vaš komentar