Litvanci, ko ne zna košarku? "Misas vas j***"

Eurobasket 10. sep 20179:19 > 9:29
Podeli:
You Tube

Reprezentacija Grčke je veličanstvenom pobedom protiv Litvanije obezbedila mesto u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a selektor Helena, često osporavani, Kostas Misas, jedva je dočekao da odgovori kritičarima.

Bill Baptist National Basketball Association

Pre subotnjeg duela osmine finala u „Sinan Erden areni“ njegove litvaske kolege su kritikovale iskusnog grčkog stručnjaka zbog činjenice da dolazi iz sveta ženske košarke i da je svojevremeno predvodio žensku reprezentaciju svoje zemlje.

Tačnije, Tomas Pacesas je izjavio da je „slaba tačka Grčke njen trener“, zbog svoje „istorije treniranja“.

Veoma sam ponosan što sam bio trener u ženskoj košarci. Ovi momci verovatno ne znaju moju istoriju, o tome da sam 15 godina radio u A1 grčkoj diviziji i muškom nacionalnom timu do 20 godina. Počeće da čitaju istoriju posle ove utakmice“, srećan je bio Misas.

SK

Inače, na društvenim mrežama se posle meča pojavila fotografija trenerske table grčkog selektora na kojoj je pisalo „Misas vas j***“, preneo je sport24.gr.

Oglasio se i krilni igrač Kostas Papanikolau istakavši da je Misas mnogim ljudima dokazao da greške kada pričaju o stručnosti selektora Grčke i da je na najbolji način dao neke odgovore na brojne kritike.

Naš trener je dokazao da je najbolji“, rekao je Papanikolau.