"Gruzija može da bude nezgodna, želimo dobar rezultat"

Eurobasket 22. feb. 202013:12
Podeli:
kss.rs

Reprezentativci Srbije Nikola Rebić i Ognjen Jaramaz ističu da selekcija Gruzije može da bude nezgodan rival, ali se nadaju i drugoj pobedi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Posle trijumfa u Finskoj, srpski tim se vratio u Beograd, gde se priprema za nedeljni meč protiv Gruzije u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Povezano

„Protiv Finske smo bili na dobrom energetskom nivou i mislim da je to model koji treba da prenesemo na parket hale ‘Alekdandar Nikolić’. Za ovo kratko vreme koliko smo zajedno, uspeli smo da koliko-toliko prihvatimo neke osnovne principe igre i da ih prikažemo na terenu. Gruzija, sa par iskusnih igrača može da bude nezgodan rvial i samo uz veliku energiju možemo da dođemo u poziciju da napravimo dobar rezultat“, istakao je Rebić.

Gruzija je kvalifikacije počela pobedom protiv Švajcarske na svom terenu, nakon produžetka.

„Gruzija u svom timu ima nekoliko iskusnih igrača, poput Mekfadena i Šermadinija, koji su u stanju da naprave problem svakome, ukoliko uđu u svoj ritam. Naša želja je da im to onemogućimo i da pred našim navijačima u Beogradu prikažemo što bolju igru kako bismo na najbolji mogući način završili ovaj mini-ciklus od dve kvalifikacione utakmice“, poručio je Jaramaz.

Meč počinje u 17 časova.