Crna Gora nadigrala Makedonce pred BiH

Eurobasket 16. avg 202220:17 > 21:58
Podeli:

Izabranici Boška Radovića, košarkaši Crne Gore, pobedili su Severnu Makedoniju u Baru sa 89:53. Bila je to poslednja provera pred prvi FIBA prozor u glavnoj rundi kvalifikacija za Mundobasket. Sve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo možete da pratite na kanalima Sport Kluba.

Najefikasniji u sastavu Crne Gore, bili su Vladimir Mihailović sa 14, Zoran Nikolić i Bojan Dubljević sa po 13, Marko Simonović sa 10, Kendrik Peri sa devet, Dino Radončić sa osam, odnosno Aleksa Ilić i Petar Popović sa po šest poena. Kod Severne Makedonije, raspoloženi za igru u napadu, bili su Damjan Robev sa 10 i Andrej Magdevski sa osam poena.

KSCG

Košarkaši Crne Gore nastavljaju sa radom i pripremama, a trenutno je svima u glavama duel protiv Bosne i Hercegovine, koji je na programu 24. avgusta u Podgorici. Podsećanja radi, uoči FIBA prozora koji sledi, Francuska i Litvanija imaju skor 5-1, Crna Gora 4-2, BiH, Mađarska i Češka 3-3.

Posle duela sa Bosnom i Hercegovinom, Crna Gora putuje na megdan u Litvaniju, a zatim nastavlja pripreme za Evropsko prvenstvo, na kojem će u konkurenciji sa Turskom, Španijom, Bugarskom, Gruzijom i Belgijom, nastojati da stigne do jednog od četiri mesta koja vode u drugu fazu takmičenja.

KSCG

Međutim, u ovom momentu sve je podređeno duelu sa Bosnom i Hercegovinom, a sve mečeve u kvalifikacijama za Mundobasket, možete da pratite na kanalima Sport Kluba.

Komentari

Vaš komentar